SAG-SHOW :LECTIO :RESERVATIONER :ØVELOKALER :SKODA :DR/GYM :PROJEKT FRIVILLIG :WEBMAIL
KONTAKT:PRINT:ENGLISH

Om gymnasiet

Undervisning

Studieretninger

Ansøger 2016

Biblioteket

Lærere

International

Studievejledning

Kalender og ferieplan

KULT på SAG

Sankt Annæ Gymnasium

 

STUDIEKREDSE


På Sankt Annæ Gymnasium er der mulighed for at vælge et væld af studiekredse, hvor der er mulighed for at dykke længere ned i både fag og spændende problemstillinger.

» Læs fx her om studiekredsen REKOMPOSITION, hvor Sankt Annæ Symfoniorkester har indledt et samarbejde med gymnasiefaget Musik.


BILLEDER: MGP 2015

Det tradionsrige MGP løb af stablen den 25. september med vanlig stor opfindsomhed i tekster, udklædning og performance - og selvfølgelig med store og sjove musikalske øjeblikke.

Se alle billederne her, der er taget af skolens dygtige 1.g-fotograf, Mads Strømme.

» FotosINTERNATIONALT NYT - EFTERÅR 2015

Tyske elever på besøg

 

Efteråret byder på en række spændende internationale aktiviteter, som elever fra SAG deltager i. Her et udpluk: 

  • Besøg fra Europaskolerne i München og Culham i september med fordybelsesdag (9.klasser), besøg i gymnasieklasser og diskussion af flygtningesituationen, som den opleves fra Sydtyskland. I foråret er der genvisit i München. (Kontaktperson: GT)

  • Deltagelse i MEP BSR (Model European Parliament) sessionen i Oslo i oktober med 9 andre lande, hvor Arktis, bæredygtig udvikling, menneskerettigheder og unges muligheder for at påvirke beslutningsprocesser mv. er under debat - www.mepbsr.org (Kontaktperson NN)

  • Flere klasser deltager i "Global Camp" , september, i samarbejde med Mellemfolkeligt Samvirke, som sætter fokus på globalisering, kulturforståelse og kulturmøder.

  • Den internationale MEP konference i Berlin i november (, hvor vores elever både repræsenterer DK og Kroatien sammen med 28 andre nationer www.mepeurope.eu - og hvor vi bl.a.vil planlægge afholdelsen af den internationale session i DK i efteråret 2016 (Kontaktperson NN PR).

  • Vi har indgået et længe ønsket longterm samarbejde mellem Amity International School i Delhi, Indien og SAG, hvor 4. g elever vil gå i skole på Amity, lave workshops, deltage i frivilligt arbejde på Amitasha (Amity´s skole for fattige piger) og deltage i ekskursioner. Eleverne indkvarteres privat og opholder sig i Indien i hele oktober måned. Genbesøg i 2016.

    Nærmere oplysninger hos Internat. koordinator Nina Nørgaard


Tre elever udgiver novellesamling

» Læs mere

 


 

Elever i ungdomsparlamentet i Helsinki

 

 

Elever fra SAG deltog i ungdomsparlamentet (MEP BSR) i Helsinki sammen med repræsentanter fra Rysensteen, Gefion, Viborg og Maribo Gymnasium og 10 andre lande i vores nordiske/baltiske region.

Læs mere på vores hjemmeside www.mepbsr.org og se alle billederne.

 


 

STUDIETUREN GIK TIL ...

Se billeder fra fantatiske studieture - og destinationer som New York, Delhi, Dublin, London og Malaga.

Se billederne

 

 

 

 

 

 


Mestre i debat

Alberte og Andreas fra 2.f kom hjem fra debatturnering i Bratislava med det bedste danske resultat for et hold nogensinde. Deres hold fik en flot 3. plads ud af 46 hold.

Læs artikler om vores dygtige elever:

» Andreas Snekloth Kongsgaard

» Alberte Dunker-Jensen

 

 

 


3.g-tyskholdets rejse til Wien3G-tysk A-niveau havde i foråret 2015 en fantastisk studietur til Østrigs hovedstad Wien.

Vi var i teatret og til koncert, så Sigmund Freuds berømte lejlighed i Berggasse 19 og satte os ind på et utal af stemningsfulde, klassiske wienercaféer.

Og sidst, men ikke mindst så vi selvfølgelig ærkehertug Franz Ferdinands gamle veteranbil på det Militærhistoriske Museum. Den bil, han kørte i, da han den 28. juni 1914 blev skudt af en serbisk nationalist i Sarajevo. // Jørgen Monrad


Elever fra SAG løser verdens problemer til 
Model United Nations (MUN)

Andreas (2.f) i "Sikkerhedsrådet"

I Birkerød blev der i dagene fra den 18. - 22. februar blevet afholdt et modelleret FN-møde (Model United Nations) med gymnasieelever fra hele verden som deltagere.

Sankt Annæ Gymnasium var godt repræsenteret med Albert, Carl Viggo, Maya og Vilhelm fra 1f, samt Alberte, Klara, Isabella, Andreas, Filip og Asgar fra 2f.


På MUN-mødet skulle eleverne repræsentere henholdsvis Afghanistan og Rwanda, og diskutere emner som bekæmpelse af terrorisme, kvinders rettigheder og polygami i Afrika.


Vilhelm (1f) og Alberte (2f) fik udmærkelser for en særlig god præstation. Andreas (2f) blev ligeledes fremhævet af arrangørerne for en fin indsats.


1.g-elever kvalificerede sig til finalen i DM i scienceI konkurrencen om DM i science for 1.g-elever deltog 45 hold fra gymnasier over hele landet i 1. runde den 27. januar.

SAG's hold kvalificerede sig som et ud af otte til finalen 25.-26. februar på Mærsk McKinney Møller Videncenter i Sorø. Vinderholdet i finalen kan kalde sig Danmarksmester i science 2015 og kvalificerer sig samtidig - sammen med nr. 2 - til den europæiske EUSO-finale (European Union Science Olympiad), som i år foregår i Klagenfurt i Østrig.

Her ses SAG's hold bestående af Rose Garly og Stefan Sajin-Henningsen fra 1.c og Lise Hagen fra 1.d. I baggrunden Rysensteen gymnasiums hold, som også kvalificerede sig til finalen.


AVIS: 1h rapporterer fra Ledreborg Å 


Læs om 1.h i Ledreborg på felttur   

 


Elevernes café Bønnen på Sankt Annæ Gymnasium 

 


Studiekredse

Se hele programmet her

 

 


 

Fuldt Pensum - elevblad på nettet


Læs Fuldt Pensum

 


 

Litteraturblog 

 Læs mere om sitet her.

 


 

Video om Sankt Annæ Gymnasium

Introvideo om SAG

Introvideo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   SAG-NYT

JOBOPSLAG: Underviser i fysik søges

Læs mere...

2e: Politiske rådgivere for Socialdemokraterne

Hvordan tilrettelægger man en effektiv politisk strategi for Socialdemokraterne efter valgnederlaget i 2015?

3.g'erne løb med Københavns Åbne Gymnasium

Efterårsløbet med KG fungerede som afsluttende løb på træningsprojektet for 3.g'erne - og var samtidig et hyggeligt socialt arrangement med KG.


     ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE 2014
     Læs elevtrivselsundersøgelsen

     ÅRSSKRIFTET 2013-14
     Læs om årets gang

     RESSOURCEREGNSKAB
     Læs rapporten

     
     OPGAVEHJÆLP?
     Opgavekalender 


      

      

      

         

     Billedgalleri 

      

      Videogalleri

 

 

 

 

 

 


Sankt Annæ Gymnasium | Sjælør Boulevard 135 | 2500 Valby | Tlf. 36 46 62 22 | Fax 3644 2112 | sag@sag.dk
Til forsiden